|| PRESENTACIÓ
» BBS: EL COMENÇAMENT
Internet en 1996. Pentium 100La primera BBS, al 1992, un 286 amb 1 MB RAM i connexió a 2.400 baudsTanga està present en el màgic món de las comunicacions digitals des del mes de maig de 1992, any en que es va engegar el primer servei de missatgeria electrònica dins d'un local públic al nostre país.
Es tracte d'un programa informàtic basat en les BBs (Bulletin Board System), en circuit tancat, desenvolupat conjuntament per Tanga i Input Informàtica i escrit en Clipper. Consistia en l'intercanvi de missatges a partir d'un nom d'usuari, numero de soci i password, per a la protecció de tot el contingut. El sistema et permetia enviar i rebre missatges de qualsevol altre usuari enregistrat prèviament a la nostra base de dades, consultar un tauló d'anuncis genèrics (compra/venda/canvi) i participar en un petit test sobre la historia de Coca-Cola.
INTERNET
En 1996 es substitueix la BBS per tres ordenadores Pentium 100, es connecta a Internet amb tres mòdems de 14.400 i es comença a oferir el servei de connexió a la xarxa Internet. S'instal·la W95 i s'afegeix impressora y escàner. Al 1998 es canvien els P100 por PII, s'instal·la la xarxa interna amb connexió a RDSI i inaugurem el servei de videoconferència.
WIRELESS
El mes de setembre de 2002, Tanga -que sempre ha destacat pel seu compromís amb las noves tecnologies- posa en funcionament la primera xarxa sense fils (Wireless Access Point) de Castelldefels y del Baix Llobregat.
El sistema, desenvolupat e implementat per Concatel, Castelldefels NETWORK y Tanga Coca-Cola Club, es un node d'enllaç sense fils connectat a una línia ADSL de 2Mbits i permet connectar un ordinador fixa o portàtil dins un radi de 100 metres al voltant del local. El sistema té capacitat per a suportar 50 connexions simultànies dins del seu radi d'acció i utilitza el protocol de comunicacions 802.11b. Per a beneficiar-se d'aquesta xarxa, els usuaris poden utilitzar els propis ordinadors de Tanga o bé instal·lar al seu propi ordinador portàtil una tarja wi-fi que permeti connectar amb el nostre sistema.
L'any 2003, substituïm tots els PC per PENTIUM IV 3.2, amb 512 RAM i monitors de 17", connectats a una línia ADSL Premium i al 2006 anul·lem els ordinador de sobre taula i passem a treballar exclusivament amb ordinadors portàtils, aprofitant el nostre sistema wi-fi. A finals de 2006 es tanca el servei de cibercafé i passem a donar connexió wi-fi exclusivament a ordinadors externs.

TangaWorld es el primer bar informàtic d'Espanya i el primer Cibercafè de Castelldefels
   
servidor: PIII 1000 512 RAM
* REUNIONS D'EMPRESA
Diferents empreses utilitzen habitualment les nostres instal·lacions per a realitzar reunions empresarials o presentacions de productes, en un ambient agradable i distés. Tanga ha acollit diversos col·lectius que han utilitzat els nostres sistemes informàtics per les seves demostracions, acompanyant tota l'activitat amb el nostre servei de bar.
* DIJOUS, INTERNET
En diferents ocasiones, Tanga ha promogut reunions d'àmbit local ¡ comarcal relacionades amb les noves tecnologies, B2B y B2C.
"Dijous, Internet" se celebra aleatòriament els dijous i reuneix a empresaris del món informàtic e Internet, dissenyadors, programadors, directius de diferents societats, cibernautes, personalitats locals i públic en general. En aquestes reunions s'acostuma a convidar a personatges rellevants relacionats d'alguna manera amb aquestes tecnologies, que participen en un chat públic, acompanyat del públic assistent. Entre els nostres convidats en anteriors edicions destaquen el dibuixant i humorista Òscar Nebreda, Óscar, director de la revista El Jueves; el presentador i periodista de TV3 Catalunya, Eduard Boet i el director de Ràdio Castelldefels, Francesc Sistac.
Avinguda dels Banys 27 • E-08860 Castelldefels Platja • Barcelona