|| PRESENTACIÓ
¡¡¡ Benvinguts a Tanga !!!

Però, qué és Tanga?
Es un Bar?. Si.
Un centre de reunió?. Si.
Es un museu?. Si.
... amb servei d'Internet?. També.
... i és un local de copes?. Por suposat que si.

I segurament moltes coses més.
Des de 1976, sempre al peu del canyó.
• BREU HISTÒRIA DE 30 ANYS
Amb diferents estratègies comercials, des de Self Service fins Restaurant, i servint només copes, des de 1981, Tanga sempre ha estat molt diferent a la resta, tant des de la seva basant estructural com per la seva oferta i originalitat. Podrà agradar molt, poc o gens, però en cap cas et deixarà indiferent. No és fàcil mantenir un local d'aquest tipus tots aquests anys, però la gent que ens acompanya a diari ha fet possible que ens mantinguem a primera línia.

Les noves generacions truquen a la porta i nosaltres, encara que una mica més vells, seguim al peu del canyó, mantenint el nostre entusiasme i amb el mateix estil de sempre... cordialitat, bon servei i professionalitat.
» ON SOM I QUÉ OFERIM ^

Les característiques pròpies de Tanga fa que sigui un lloc ben diferent. Situat en una primera planta de la zona de vianants de la platja de Castelldefels, l'Avinguda dels Banys és el centre neuràlgic d'aquesta ciutat costanera, tan propera a Barcelona però tant diferent en el seu estil de vida.
Tanga, sense cap mena de dubte, és una atracció turística i així ho ha destacat el propi Ajuntament de la ciutat, incloent-lo com a una de les principals visites a realitzar al visitar Castelldefels.

El seu espai (a prop de 350 m², entre local i terrassa) són a sovint insuficients per atendre a la nombrosa clientela que ens honora amb la seva companyia. Els més de 2000 socis de Tanga disposen d'una oferta d'oci i divertiment que pocs locals poden oferir:
- Extensa carta de cerveses, amb més de 50 marques d'importació, sempre ben fredes, sense comptar amb la nostra cervesa de barril
- Més de 70 tipus de combinats de la casa, tant alcohòlics con sense alcohol
- Més de una cinquantena de xarrups de diferents sabors, licors, whiskys, roms, tequiles, vodkes i ginebres a més dels més habituals sucs o refrescos, conformen una oferta difícil d'igualar.
Si prefereixes estar a l'aire lliure pots gaudir de la nostra terrassa durant tota la temporada d'estiu i fins que el temps aguanti.

» MUSEU DE COCA-COLA ^
I si parlaven de refrescos, tenim que referir-nos al refresc més conegut del món, al refresc per excel·lència, al "millor refresc del món", a "la pausa que refresca", al "signo de buen gusto", en la sempre "deliciosa y refrescante" per a tenir "sensación de vivir". Parlem de "la chispa de la vida". Parlem de Coca-Cola. (Nota; entre cometes i en castellà, campanyes publicitàries de Coca-Cola que no tenen traducció al català)

I, perquè aquest amor per Coca-Cola?
Com el nen petit que comença col·leccionant segells o monedes, o el que col·lecciona postals, joguines o discs, se'n va ocórrer, ara fa més de 35 anys, col·leccionar objectes o qualsevol cosa que portés el logo de la marca americana. I quin és el resultat desprès d'aquests anys de cerca d'objectes de Coca-Cola? Dons ni un sol centímetre lliure a les nostres parets, a la barra, a les cadires i sofàs, vitrines i prestatges on no hi sigui present el logo Coca-Cola.
Actualment, la nostra col·lecció està formada per gairebé 7000 peces diferents, convertint-se en la primera exposició pública no oficial de Coca-Cola a Europa. Hi podeu trobar des de peces del segle XIX i del començament del segle XX passant per objectes dels anys 30, 40 o 50, tots junts en un petit museu que mostra de manera molt clara l'autèntic "american style of life"
» ÀUDIO-VÍDEO i JOCS ^

Si l'ambient de Tanga és bàsicament clàssic, (o antic, com prefereixis!) no ho és tant el seu sistema informàtic, multimèdia, vídeo i àudio. El local disposa de 10 monitors de Tv. distribuïts per tota la seva superfície (inclosa la terrassa d'estiu) des d'on podeu visualitzar qualsevol dels més de 300 canals via satèl·lit i TDT i seguir les principals retransmissions esportives o musicals que us oferim habitualment.
Lluny queda ja les primeres emissions de Music Box al satèl·lit Astra (1986), l'aparició de la MTV (1987) o els primer passos de Canal + el mes de setembre de 1990, Tots aquests esdeveniments tecnològics es van poder veure "in situ" a Tanga, en un moment on érem molt pocs els que ens havíem aventurat es rascar-nos la butxaca i provar "això" dels satèl·lits. I com acostuma a passar, l'aposta es va convertit en una realitat absoluta.

Quan les tempestes no ens deixen veure els satèl·lits tenim preparades més de 500 hores gravades de videoclips i concerts de tos els estils i èpoques que ens permeten escoltar tot tipus de musica, des dels Beatles als Rollings, de Madonna a la Carey, o des d'U2 a Aerosmith, passant per les principals novetats i estils musicals d'avui dia.

La nostra Sala de Jocs és molt complerta. Disposem de Pinball, Futbolín i Videojocs tàctils, a més d'una gran varietat de jocs de taula.

» INTERNET: BBS, el començament ^
I si mentrestant et prens un cervesa d'importació o un dels nostres combinats especials, tot i escoltant la teva música preferida, vols enviar un missatge als teus amics, a Tanga ho pots fer-ho... des 1992
El mes de maig de 1992 marca el començament d'una experiència sense fi... posem en funcionament el primer servei de missatgeria electrònica dins d'un local públic al nostre país. Es tracte d'un programa informàtic basat en les BBs (Bulletin Board System), en circuit tancat, desenvolupat conjuntament per Tanga i Input Informàtica i escrit en Clipper. Consistia en l'intercanvi de missatges a partir d'un nom d'usuari, numero de soci i password, per a la protecció de tot el contingut. El sistema et permetia enviar i rebre missatges de qualsevol altre usuari enregistrat prèviament a la nostra base de dades, consultar un tauló d'anuncis genèrics (compra/venda/canvi) i participar en un petit test sobre la historia de Coca-Cola.
» XARXA INTERNET

1995. Això no hi ha qui ho pari... arriba INTERNET
A finals de l'estiu de 1995, i després de la grata experiència amb la nostra BBs, molt dels nostres usuaris ens preguntaven si aviat disposaríem d'Internet. I com la cosa estava més que clara, el més de març de 1996 marca l'inici d'una nova fita.
Decidits a no perdre el tren de la tecnologia, Tanga torna a apostar pel futur i es converteix en el primer bar informàtic d'Espanya i el primer cibercafè de Castelldefels amb connexió a la xarxa Internet, instal·lant els primers Pentium i mòdems a 14.400 bauds.
Un any més tard, s'accedeix a la xarxa mitjançant una línea RDSI, s'instal·len nous ordinadors i s'afegeix el servei de videoconferència.
L'any 2002, Tanga introdueix per primer cop a Castelldefels el servei de Internet sense fils (tecnologia WI-FI), posant en funcionament un node de connexió pública a l'abast de tots els clients que s'acosten a l'àrea d'influència de la nostra xarxa. Al 2005 es deixa de donar servei com a cibercafès i a dia d'avui, una ADSL PREMIUM de 10 Mbits per els nostres clients completa
la xarxa WI-FI de Tanga.

Desprès d'aquesta llarga explicació, ens mereixem la teva visita?
Creiem que sí. Només per veure'l, mereix una escapada a Castelldefels.
Estem tan a prop i arribem tan lluny que el passeig no et decebrà.
Tot l'equip humà de Tanga està a la vostra disposició per fer-vos passar una estona entretinguda.

Benvinguts a Tanga.
Benvinguts al nostre petit món
.
Avinguda dels Banys 27 • E-08860 Castelldefels Platja • Barcelona