|| NOTA D'EMPRESA

• Nota de la direcció:
El nostre establiment NO està patrocinat per Coca-Cola, ni afiliat a cap de les seves empreses. Cap dels més de 7.000 objectes exposats al nostra local estan en venda. Totes les il·lustracions i dissenys d'aqueta web formen part de la nostra col·lecció privada.
Aquesta pàgina està dedicada a Coca-Cola i el seu món i pretén ser punt de referència per a tots els entusiastes i col·leccionistes de la marca a Espanya.
Tanga Coca-Cola Club és fundador del Coca-Cola Collectors Club of Spain, capítol del Coca-Cola Collectos Club International i membre del Coca-Cola Collectors Club of United States.
El nom Coca-Cola, Coke, el contorn, l'ampolla i l'ona dinàmica que envolta el seu disseny són Marques Registrades per The Coca-Cola Company i l'ús que es fa d'ells en aquesta pàgina no implica utilització comercial per la nostra part

• Molt important:

Totes les imatges i dissenys que formen el contingut de la nostra web són propietat de TangaWorld.com i/o els seus respectius col·laboradors i estan protegits pels corresponents drets d'autor a cadascun dels països de procedència. L'utilització d'aquestes imatges sense el consentiment exprés i per escrit de l'autor o autors constitueix una violació d'aquests drets i pot ser perseguit judicialment. Us preguem que consulteu via e-mail la disponibilitat de les imatges o dissenys que vulgueu publicar, ja que aquests arxius poden ser propietat d'un o més autors.
En tot cas, sempre serà necessari citar la font de procedència, en aquest cas Tangaworld.com, per a no incórrer en falta, previ a l'autorització dels seus respectius propietaris.
Avinguda dels Banys 27 • E-08860 Castelldefels Platja • Barcelona