|| PREMSA: Què diuen de nosaltres els demès...
» Des de 1976 molts han estat els mitjans de comunicació que han reparat en nosaltres o la nostra colecció. Tant la premsa nacional en general i en alguna ocasió l'internacional, com revistes especialitzades, ràdio i televisió, s'han fet resó de les nostres particularitats.

» Washington Post, New York Times, Paris Match, La Verdad (Cuba); El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Mundo, El País, ABC; Radio Nedhertland, Radio France Internacional, Radio Euskadi, Cadena COPE, Antena3 Radio, Catalunya Ràdio, Radio Barcelona, Cadena SER, ONA Catalana, Onda Rambla, Onda Cero, COM Radio, Radio Hospitalet, Radio Castelldefels; RAI DUE (Italia), TVE1, TV2 (España), TV3 (Catalunya), C33 (Catalunya), Canal Blau Tv (Vilanova), Gavà TV; El Butlletí de Castelldefels, Full de Ases, La Gaceta Universitaria, Aquí, Zig Zag, El Far, La Voz de Castelldefels, La Prensa de Castelldefels, Diari de Castelldefels... així com algunes revistes especialitzades en Internet: En l@ RED, Web, SuperNet, netmani@, mi PC, netONLINE, Wave (Holanda), iWorld, SuperWeb, revistes professionals del ram de l'hostelería, como NOX, editorials i llibres de text, així como llibres relacionats amb el col·leccionisme són alguns exemples de les moltes entrevistes i reportatges que s'han fet de Tanga o de la nostra particular afició.
 
» Hem participat en diferents programes de Ràdio i Tv locals, nacionals i estrangeres:
- Sol d'Estiu (TV1)
- L'Informatiu (TV1)
- Informatius (TV2)
- Un dia a la vida (TV3)
- La Revista (Informatiu Mitjdia. (TV3)
- Bon dia Catalunya! (TV3)
- La Tarde (Canal Blau - Vilanova)
- Gavà Magazine (Gavà Televisió)
- Internet (Via Digital)
- Universo Internet - Radio Universo (Chile)
- L'Internauta (Catalunya Radio)
- La Tarde (Radio Castelldefels)
- C:Directo. Wah Wah Wah (Canal Satélite Digital)
- Magazine (Radio Euskadi)
- Els Mitgdies de Silvia Cópulo (COM Radio)
- La Ventana de Gemma Nierga (Cadena SER)
- Magazine Radio France Internacional (Francia)
- Protagonistas (Onda Cero-Catalunya)
Carles Campuzano durant el cibermiting» El mes de març de 2000, Tanga va ser escenari privilegiat d'un fet que marca època.
Per a les Eleccions Generales celebrades durant aquestes dates, la coalició Convergència i Unió utilitzà les nostres instal·lacions informàtiques per a desenvolupar el que fou el primer míting electoral mitjançant Internet dut a terme a Espanya, el primer "cibermiting".

CiU va presentar el seu programa electoral exclusivament mitjançant chat des de Tanga, amb participació en directe del diputat convergent al Parlament de Catalunya Carles Campuzano, acompanyat de les principals autoritats locals del partit.
» Tanga ha estat portada en diferents mitjans de comunicació a Internet i d'altres webs han destacat la nostra presència a la xarxa: Suite 101, Caribecom, RedesTB, VilaWeb, Lucera, Olé, LincaWeb, WebTour, Terra, Telépolis, Via-Com, Coca-Cola España, etc... així com milers d'enllaços en webs relacionats amb Coca-Cola, el col·leccionisme o els cibercafès.
 
» Si vols afegir un enllaç a la nostra pàgina, pots utilitzar algunes d'aquetes imatges que et propossem o bé agafar qualsevol dels logos que apareixen a la nostra web.

Avinguda dels Banys 27 • E-08860 Castelldefels Platja • Barcelona