|| INFOWEB
• Aquesta versió de la web de Tanga és molt senzilla. S'ha replantejat tota la informació, que és molta, i el nostre arxiu fotogràfic, amb milers de fotos, adaptant-ho tot a la nova estructura.
Al contrari del que avui dia és habitual, la nostra web no ha implementat cap de les noves tecnologies (flash, animacions, bases de dades, etc.).

• La web és absolutament plana, al vell estil del pur html i no necessitareu cap plug-in o programa associat, ni cap tecnologia per visualitzar-lo en la seva totalitat.
El disseny es molt senzill i el podeu veure perfectament a resolució 800x600 i 1024x768.
Si feu servir Internet Explorer com a navegador, a més d'una millor presentació, podeu utilitzar la tecla "F11", que permet veure la web a pantalla complerta en qualsevol de les dues configuracions de resolució.

• Donat el gran volum de informació que conté, la notra web està estructurada en tres secciones principals (Tanga, Coca-Cola i Cibercafè), i dins d'ella, cadascuna de les particularitats de cada menú o submenú. La seva estructura está composada por tres frames:
- frame superior: és la barra de navegació principal . Des d'ella es pot accedir a les pàgines principals de cada menú.
- frame lateral: acull tots els menús i submenús de cadascun dels continguts de totes les seccions.
- frame central: mostra totes les informacions procedents de la barra de navegació, dels menús i dels submenús.
La font utilitzada a tota la web és "verdana". La mida de font apropiada per a la seva correcta visualització és "medium" per a resolució 800x600 i "larger" para 1024x768, encara que es veu perfectament en ambdues resolucions en "medium"

• En números, la web de TangaWorld, què en els seus 10 anys de vida a la xarxa arriba a la versió 9.0, està formada per un centenar llarg de pàgines, 1500 logos i dissenys i més de 12.000 fotografies.

NOTA: Totes les imatges i dissenys que formen el contingut de la nostra web són propietat de TangaWorld.com i/o els seus respectius col·laboradors i estan protegits pels corresponents drets d'autor a cadascun dels països de procedència. L'utilització d'aquestes imatges sense el consentiment exprés i per escrit de l'autor o autors constitueix una violació d'aquests drets i pot ser perseguit judicialment. Us preguem que consulteu via e-mail la disponibilitat de les imatges o dissenys que vulgueu publicar, ja que aquests arxius poden ser propietat d'un o més autors.
En tot cas, sempre serà necessari citar la font de procedència, en aquest cas Tangaworld.com, per a no incórrer en falta, previ a l'autorització dels seus respectius propietaris.

• Per a que no es perdeu, aquesta és l'estructura general de la web de Tanga:
HOME »
INDEX »
CATALÀ »
INFOWEB »
     
 
TANGA¬
 
COCA-COLA¬
 
INTERNET¬
 
 
presentació
 
història »
- presentació
presentació
 
 
begudes »
- combinats   - 45 llibres
horaris
 
    - cerveses
arxiu »
- presentació
notes
 
    - schnapps   - arxiu història
chat
 
 
com arribar-hi
    - arxiu publicitat    
 
horaris
    - arxiu societat    
 
reserves
    - arxiu curiositats    
 
empreses
 
museu »
- presentació    
 
premsa
    - fotos col·lecció    
 
espai
    - music box    
 
direcció
    - enllaços    
 
castelldefels
    - utilitats    
 
imatges
    - visitas    
Avinguda dels Banys 27 • E-08860 Castelldefels Platja • Barcelona